San Pellegrino Aranciata Rossa, băutură carbogazoasă, 330 ml

Cod produs: 8002270506802
22 lei

în Chișinău este
în Moldova nu este

Bautura racoritoare carbogazoasa SAN PELLEGRINO Aranciata Rossa 

Suc de portocale rosii San Pellegrino ARANCIATA ROSSA este obtinut dintr-un mix de portocale si portocale rosii si are un gust unic care provine din zona Italiei in care fructele sunt cultivate, ceea ce ii ofera unicitate. Caracterizat prin culoarea rosu - portocaliu, sucul San Pellegrino Aranciata Rossa iti lasa un miros de portocale coapte, iar gustul garbonatat incepe cu o nota dulce si se termina cu gustul revigorant al portocalei proaspat stoarse.

Versatil si sofisticat, Sucul de portocale rosii San Pellegrino Aranciata Rossa este pe placul celor mai pretentiosi oameni si este recomandat a fi incercat cu mancarea preferata.

Se recomanda a fi servit la 2-4°, impreuna cu o felie de portocala si cateva fructe de ienupar, pentru un gust mai intens.


Apa Minerala Naturala Carbogazoana San Pellegrino este esenta intima a gustului italian.

Izvorul se afla la 70 de kilometri Nord-Est de Milano, la poalele Alpilor italieni. De acolo, dupa o calatorie de 30 de ani prin roca, o apa absolut pura vine la suprafata. Important de stiut e si faptul ca izvoarele S. Pellegrino sunt cunoscute inca din secolul 13, atunci cand oamenii veneau in pelerinaj pentru a-si restabili starea de bine. Iar in 1509, chiar Leonardo da Vinci a fost acolo sa studieze geologia zonei.

Compania Sanpellegrino a fost fondata in 1899 si de mai bine de un secol grupul italian este unul dintre cele mai cunoscute nume din lume, ce ofera produse de cea mai buna calitate. In mai mult de 120 de state de pe cinci continente, grupul distribuie o gama larga de produse non alcoolice si bauturi usoare, in special ape minerale de calitate superioara.

Prin virtutea originilor si o legatura puternica cu traditiile si cultura italiana, produsele San Pellegrino aduc o interpretare perfecta a stilului de viata italian: starea de echilibru, toleranta, buna stare si gustul culinar rafinat.

Specificații principale
Producator
San Pellegrino
Volum
330 ml
Țara de origine
Italia
Produse similare
San Pellegrino apă minerală naturală slab carbogazoasă, 330 ml
San Pellegrino apă minerală naturală slab carbogazoasă, 250 ml
Vittel apă minerală naturală, 330 ml
Vittel apă minerală naturală, 1 l
Vittel Sport apă minerală naturală, 750 ml
Evian apa minerala de izvor necarbogazeificată (plată), 1 l
San Pellegrino Aranciata, băutură carbogazoasă, 330 ml
Vittel apă minerală naturală, 500 ml
Produse vizualizate
San Pellegrino Aranciata Rossa, băutură carbogazoasă, 330 ml